Perushammashoito

Järjestelmällisen hoidon tutkimukset, karieksen ennaltaehkäisy ja hoito, hampaiden kiinnityskudosten hoito, hammaskiven poisto, juurenhoidot, yleishammaslääkäritasoinen kirurginen ja purenta fysiologinen hoito, purentakiskot sekä tavallisimmat röntgenkuvaukset kuuluvat perushammashoidon palveluihimme.

Hammaskirurgia

Hampaan poisto on tavallisin suukirurginen toimenpide. Muita tavallisia suu- ja leukakirurgin tekemiä toimenpiteitä ovat implanttihoito, koepalojen ottaminen limakalvoilta, juurenpäiden resektiot, leukakystien ja pienten kasvainten poistot.

Esteettinen hammashoito

Esteettisellä hoidolla tarkoitetaan niitä toimenpiteitä, joita ei välttämättä tarvita purennan toiminnan tai suusairauden takia vaan ulkonäkösyistä. Hampaan tai paikan väri tai hampaan hammasrivistä poikkeava asento voivat olla syitä hoitoon.

Hammastarkistukset

Suun ja hampaiden terveyden kannalta on tärkeää käydä säännöllisesti hammaslääkärin tarkastuksessa. Hoitamattomat hampaat voivat olla monen muun sairauden alku. Hampaiden hoitaminen on ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtimista.

Yhteystiedot ja sijainti

Proteettinen hammashoito

Proteettisella hoidolla pyritään palauttamaan hampaiston toimintakyky ennalleen. Proteettiseen hoitoon kuuluu puuttuvien hampaiden tai hammaskudoksen korvaaminen tilanteen mukaan joko irtoproteeseilla, silta- ja kruunuprotetiikalla tai implanteilla. Kaikki edellä mainitut hoitovaihtoehdot ovat tarpeen mukaan toteutettavissa vastaanotollamme. Proteettisen hammashoidon yhteydessä huomioidaan aina myös esteettiset tekijät.

Särkyajat

Myös särkyaikoja. Soita ja kysy!

Varaa aika soittamalla Yhteydenottolomake
puhelinkuvake

Meiltä saat kattavat hammaslääkärin palvelut kaikki saman katon alta. Ota yhteyttä ja varaa aika hammashoitoon Porissa!

Ota yhteyttä Varaa aika soittamalla